Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: وزیر فرهنگ در پاسخ به سوال آقای پژمانفر توضیح داد سال گذشته دو میلیون بازی قاچاق را شناسایی و حذف کردیم و 466واحد صنفی متخلف را شناسایی و به اتاق اصناف معرفی کردیم.

احدآزادیخواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در خصوص سوال 4نمانیده مجلس از سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: اولین سوال مربوط به بهرام پارسایی نماینده مردم شیراز در مورد نامگذاری روزی به نام کوروش در تقویم کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی درباره این سوال توضیح داد وظیفه من این بود که آن را در شورای فرهنگ عمومی مطرح کنم که این کار را هم کردم اما مرجع تصمیم گیری در این باره شورای عالی امنیت ملی است که در حال حاضر نامه‌ای در این باره به رئیس جمهور ارائه کرده است و باید منتظراعلام نظر رئیس جمهور باشیم.

وی ادامه داد: پس از توضیحات وزیر، پارسایی نماینده سوال کننده دو هفته وقت تعیین کرد تا اعلام کند از سوال خود منصرف شده یا سوال مذکور به صحن علنی بیاید.

آزادی خواه افزود: نماینده سوال کننده بعدی نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد بود که دو سوال درباره پخش گسترده سامانه‌های ویدیویی (VOD) و در مورد عملکرد ضعیف و شائبه دار بنیاد ملی بازهای رایانه ای بود که در هر دو مورد پس از پاسخ‌‎های وزیر، پژمانفر خواهان ورود سوالات خود به صحن علنی مجلس شد.

نماینده مردم ملایر گفت: وزیر فرهنگ در پاسخ به سوال آقای پژمانفر توضیح داد سال گذشته دو میلیون بازی قاچاق را شناسایی و حذف کردیم و 466واحد صنفی متخلف را شناسایی و به اتاق اصناف معرفی کردیم.

سخنگویی کمیسیون فرهنگی مجلس یادآورشد: نماینده سوال کننده بعدی شهاب نادری نمانیده مردم اورامانات بود که درباره ضعف امور فرهنگی به ویژه در حوزه انتخابیه‌اش بود که پس از پاسخ‌های وزیر مقرر شد فرصتی 10 روزه به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ارائه گزارشی جامع و اقدامات پیش رو فرصت داده شد تا نماینده سئوال کننده پس از این مدت اعلام کند از پاسخ وزیر قانع شده یا خیر.

احمد آزادیخواه اضافه کرد: آخرین نماینده سئوال کننده از وزیر فرهنگ در نشست امروز کمیسیون نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه بود که در خصوص عدم برخورد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با روزنامه قانون بود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: صالحی در پاسخ به این سئوال بیان کرد محدودیت‌های بسیار شورای نظارت بر مطبوعات علیه این روزنامه به کار گرفته شده تا جایی که نسخه چاپی این روزنامه مدت زیادی متوقف و در حال حاضرهم فقط 200 تیراژ از آن به صورت محدود چاپ می‌شود، قاضی‌پور نماینده سئوال کننده اعلام کرد مدت یک ماه برای انجام یک راهکار برای نظارت و برخورد جدی‎تر با این روزنامه در نظر گرفته شود.

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۱۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران از تصویب یارانه خرید کتاب برای ۲ میلیون نفر از کارمندان دولت خبر داد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ مراسم افتتاحیه رسمی سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عصر امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه با حضور مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند رییس نمایشگاه کتاب، علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه کتاب، خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از ناشران در سالن کوشک نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

یاسر احمدوند رییس نمایشگاه کتاب در این مراسم در سخنانی گفت: سی و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب  تلاش کرده تا در بخش های مختلف پیشرفت داشته باشد. این نمایشگاه نمونه ای از تجلی همگرایی و تجمع همه نگاه ها و سلیقه ها زیر سقف نظام است.

وی افزود: 2700 ناشر در مجازی و فیزیکی حضور دارند و آثار 100 ناشر خارجی عرضه می شود.

احمدوند ادامه داد: برنامه های مختلف فرهنگی تدارک دیده شده است، 150 هزار متر مربع وسعت نمایشگاه است و یک رکورد کم نظیر در دنیا است، نمایشگاه تجلی عمل صالح مبتنی بر سرمایه ایمانی مردم است، شعار انتخاب شده برای نمایشگاه نشان دهنده دو رکن مهم شناخت و عمل ؛ خواندن و ساختن است و نشان می دهد مسیر ساختن این  کشور از خواندن می گذرد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم در سخنانی گفت: بهار 1403 با نمایشگاه قرآن شروع شد و سالی که نکوست از بهارش پیداست، مجموعه معظمی از رویدادها را پشت هم گذاشتیم تا امروز که جشن بزرگ آغاز نمایشگاه کتاب را در حال برگزاری هستیم.

وی ادامه داد: در اردیبهشت با رویدادهای فرهنگی متعددی روبرو هستیم از بزرگداشت عطار، فردوسی و ...که امسال قرین شده با دهه کرامت، ولادت حضرت معصومه(س) و پایان این دهه ولادت علی ابن موسی الرضا(ع) است.

اسماعیلی تصریح کرد: نمایشگاه سی و پنجم با همت خانه کتاب و مشارکت خود اصحاب فرهنگ و کتاب امروز به برگزاری رسیده است. من از ناشران و نویسندگان تشکر می کنم که مشعل فروزان فرهنگ را در این سرزمین شعله ور نگه داشتند. بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری است. ما دوره پررونق فرهنگ و ادب کشور را تجربه می کنیم. 

وزیر ارشاد از صدور بیش از 120 هزار مجوز کتاب در سال گذشته خبر داد و گفت: علی رغم همه مشکلاتی که داریم و طبیعی است. مردم فرهنگ دوست کشورمان حوزه کتاب را رها نکردند. ما در سال های اخیر با افزایش سرانه مطالعه روبرو هستیم که سال به سال افزایش می یابد و این مایه خرسندی ماست. توسعه کتابخانه های عمومی به فصل پر افتخار دولت تبدیل شده است. در ماه های آینده  بزرگترین کتابخانه مرکزی را در یکی از شهر ها افتتاح می کنیم. 

وی افزود: در حوزه کاغذ سال گذشته از 5 هزار تن تولید در ابتدای راه  به خودکفایی برای تولید کاغذ کتاب های درسی رسیدیم و به زودی با افتتاح مجموعه جدید که نیاز به استفاده از چوب ندارد این استعداد به 130 هزار تن می رسد.

وی ادامه داد: بنای رییس جمهور برافراشتن چتر حمایتی از حوزه کتاب بود و ما برای دانشجویان و اساتید و طلاب بحث خرید یارانه ای کتاب را گسترش دادیم.  علاوه بر آن امروز تصویب شد که تا یارانه خرید کتاب برای 2 میلیون نفر از کارمندان دولت در نظر گرفته شود.

عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این مراسم در سخنانی  درباره سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی  به همراه برگزارکنندگان نمایشگاه هر سال تلاش می‌کنند در این رویداد وحدت کلمه برای ناشران ایجاد شود، در این شورا از همه اهل قلم و ناشران  حمایت می‌کنیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر تلاش برای تهیه اسنادی که روشنگر حوزه کتاب باشد، گفت: هر جای عالم تمدنی کهن وجود دارد مانند یونان، چین و ایران و همچنین تمدن مدرن بعد از رنسانس، مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل تمدن‌سازی کتاب بوده است. هرجا کتاب، کتابخانه و کتابخوان رونق داشته، تمدن هم پیشرفت کرده است.

وی تاکید کرد: اگر دغدغه تمدن وجود دارد باید به کتابخوانی توجه شود و زمان مردم صرف کتابخوانی شود.

در پایان این مراسم احمد بابایی شاعر به قرائت شعری درباره غزه پرداخت.

همچنین از امیرحسین سازمند انتشارات «دانژه»، علی اکبر تورانیان مدیر انتشارات «شهرآب»، محمد مجری سازان طوسی انتشارات «ساز و کار» با حضور وزیر فرهنگ، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس نمایشگاه کتاب تهران تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقدمات ملی شدن صنعت نشر فراهم است
  • اسماعیلی: مقدمات ملی شدن صنعت نشر فراهم است
  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • خبر خوب یک وزیر برای کارمندان دولت
  • پاسخ وزیر ورزش به چرایی فضای ملتهب فوتبال
  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • اسماعیلی: نمایشگاه کتاب محل وفاق و گردشگری فرهنگی است
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • ماجرای دیدار وزیر ارشاد و رضا رویگری