Web Analytics Made Easy - Statcounter

مفتح و 15 نماینده دیگر، جز نمایندگانی است که از تاریخ دوم تا نهم مرداد ماه به جمع سؤال‌کنندگان از رئیس جمهور پیوستند و اما ماجرای نپذیرفتن الحاق امضای 16 نماینده مجلس به فهرست 80 نفره سؤ‌ال‌کنندگان از رییس جمهور چه بود؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور؛ موضوع سوال از رییس‌جمهوری چهارشنبه هفته گذشته 10 مرداد ماه سال جاری در مجلس اعلام وصول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا لیست سوال از رییس جمهور توسط 80 نماینده مجلس امضاء شد، علاوه بر این 80 نفر، تعداد دیگری از نمایندگان هم لیست را امضاء کرده بودند که در میانه راه امضایشان پس گرفتند!
و البته 16 نماینده دیگر هم از تاریخ 1397.5.2 (جلسه مشترک نمایندگان رئیس جمهور با امضاکنندگان سؤال در کمیسیون اقتصادی) تا تاریخ 1397.5.9 به جمع سؤال‌کنندگان از رئیس جمهور پیوستند، اما هیأت‌رئیسه مجلس از قبول الحاق اسامی آنان به فهرست 80 نفره سؤ‌ال‌کنندگان (‌به استناد نامه داخلی مجلس) استنکاف کرد.
این مطلب نشان می دهد که این تعداد از نمایندگان نیز این سؤال را امضا کردند.

در بین این 16 نفر نام «محمدمهدی مفتح» سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم تویسرکان هم به چشم می خورد و او مُصر بر سوال از رییس جمهور در این روزها است.
احمد مرادی - هرمزگان
فرهاد فلاحتی - قائنات و زیرکوه
محمد حسینی - تفرش، فراهان و آشتیان
عبداله سامری - خرمشهر
سید حمیدرضا کاظمی - پل‌دختر
بهروز بنیادی - کاشمر، بردسکن و خلیل‌آباد
نظر افضلی - نهبندان و سربیشه
رسول خضری - پیرانشهر و سردشت
شمس‌اله شریعت‌نژاد - تنکابن، رامسر و عباس‌آباد
بهمن طاهرخانی - تاکستان
علیرضا ابراهیمی - رامیان و آزادشهر
محمد وحدتی هلان - بستان‌آباد
سیدحسن حسینی - شاهرود
محمد مهدی مفتح - تویسرکان
سهراب گیلانی - شوشتر
حمید بنائی - گناباد و بجستان
این اسامی، همان 16 نماینده دیگر امضاء کننده سوال از رییس جمهور هستند، درخصوص برخی شایعات درباره عدم پیوستن مفتح به لیست امضاء کنندگان به گفت و گو با او نشستیم تا از چند و چون ماجرا مطلع شویم.

*در سطح کلان، رییس جمهور باید پاسخگوی مشکلات و ابهامات حوزه اقتصادی کشور باشد

در این باره «محمدمهدی مفتح» در گفت و گو با خبرنگار رودآور؛ با تأکید بر اینکه این روزها بحث داغ سوال از رییس جمهور به ویژه درباره اقتصاد کشور و برنامه های انجام داده و در دست اقدام او در مجلس مطرح است، گفت: همیشه این مهم مد نظر نمایندگان مجلس بوده و هست که دولت در برابر نابسامانی ها و مشکلات اقتصادی چگونه تدبیر می کند و چه برنامه هایی دارد.
وی اظهار کرد: طرح سوال از وزرای مرتبط با اقتصاد در تیم اقتصادی دولت هم انجام و بررسی شده بود، اما در سطح کلان این رییس جمهور است که مسائل اقتصادی را اداره می کند و مسئولیت اصلی در این حوزه ها را دارد و هماهنگی های اصلی با خود اوست، اما متأسفانه این روزها بیشتر از همیشه شاهد بروز مشکلاتی در مسائل اقتصادی کشور هستیم و خروجی کار دولت مورد نظر مردم نیست.

*انتظار می رفت، رییس جمهور ار فرصت های موجود استفاده کرده و پاسخگوی مردم باشد که نشد!
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: انتظار می رفت روحانی به صورت رسمی در فرصت های متعدد پیش آمده از جمله در رسانه های جمعی، یا سخنرانی ها و یا جلسلات متعدد سوالات و ابهامات موجود در حوزه اقتصادی کشور را پاسخ دهد که نداد.
مفتح تصریح کرد: به همین دلیل طرح سوال از رییس جمهور تنظیم و امضاء شد و در این بین بنده مدتی کوتاه صبر کردم، چرا که در ابتدا این احتمال داده می شد که رییس جمهور بالاخره به زودی در یکی از سخنرانی ها و یا حداقل با حضور در جلسات علنی و یا غیرعلنی مجلس پاسخگوی ابهامات، سوالات و مشکلات اقتصادی به وجود آمده در کشور باشد، که نشد.

*در جمع نمایندگان سوال کننده از رییس جمهور هستم

وی عنوان کرد: در شرایطی که دشمن تمام تلاش خود را معطوف به افزایش مشکلات اقتصادی و ناامید کردن ملت کرده، انتظار می رفت روحانی از فرصت های موجود استفاده کند  نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بنابراین زمانی که پاسخی از سوی روحانی ارائه نشد ما هم به لیست امضاءکنندگان سوال از رییس جمهور پیوستیم.
زنگنه
انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۷۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان انژی اتمی به فردو رفت
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟