Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز پارلمان در موافقت با مسعود فیاضی گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش از سخنانی،‌ اظهار داشت: بسیاری از همکارانم در مواجهه با مسعود فیاضی «دو دو» و مخالفت کردند اما وقتی که با آنها صحبت کردم به آنها گفتم آیا اساساً صحبت‌های وی را شنیده‌اید و یا وی را دیده‌اید؟ که گفتند خیر!

وی افزود: اینکه صحبت‌های من و تو و بی بی سی را شنیده‌ایم و آمده‌ایم و در خانه ملت مخالفت می‌کنیم درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یا سکوت کنید و نه تایید. این حرف ها را در دوران انتخابات به من و شما هم گفتند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: در فضای مجازی مطالبی را مطرح می‌کنند که ذهن مسئولان مهندسی کنند؛ این مجلس قوی و توانمند است که بتواند با مطالعه کامل و آگاهی یک فرد توانمند را انتخاب کند.

گودرزی در ادامه بیان کرد: مشکل امروز کشور ما این است که مدیر اجرایی با سیاست‌گذار فاصله زیادی دارد یعنی ما از مدیریت استراتژیک و در واقع از برنامه ریزی استراتژیک عبور کردیم و لذا  امروز تفکر استراتژیک باید بر سازمانهای ما حاکم باشد.

وی خاطرنشان کرد: بنده قصد اسائه ادب به نمایندگان و همکاران را نداشتم، منظور من این است که ما هم در مجلس متولد نشده ایم و ریاست جمهوری هم رئیس جمهور به دنیا نیامده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: هرکسی ممکن است الزاماً مربوط به آن بدنه نباشد اما ممکن است فعالیت‌هایی کرده باشیم که به واسطه آن توانمندی لازم را برخوردار باشد؛ این فرد (مسعود فیاضی) از بدنه آموزش و پرورش نیست اما معمولا مشغول به فعالیت در این حوزه بوده است. در بحث اتصال به حوزه و دانشگاه و تربیت نسلی که باید انسانی موحد، مومن و معتقد به معاد، آشنا و متعهد به مسئولیت‌ها و وظایف در برابر خداوند خود و دیگران و طبیعت و همچنین حقیقت جو، ظلم ستیز، جهادگر و شجاع و ایثارگر فعال است و دغدغه دارد لذا آموزش و پرورش ما باید علامه شهیدی ها تربیت کند که ما این توانمندی را در آقای فیاضی می‌بینیم.

گودرزی بر همین اساس اضافه کرد: آقای فیاضی کسی است که ذهن فعالی برای این مسائل دارد و تسلط کافی و لازم را به مشکلات دارد و راه حل ارائه داده است؛ امروز مشکل آموزش و پرورش مشکلات سیاست پژوهی است که آقای فیاضی در حل این مسئله توانمند است، رتبه اول کنکور فیاضی در سال ۷۳ دلیل همین مدعاست.

وی در خاتمه گفت: امروز شرایط عمومی کشور و منطقه و فضای مذاکرات نیاز به این دارد که رفاه و همدلی و انسجام و همدلی با دولت انقلابی بیش از پیش باشد. خواهش من این است که به این وزیر اعتماد کنیم چرا که ما در فراکسیون جلسه گذاشتیم حرفهای وی را شنیدیم و بررسی کردیم و هر کاری کردم که خود را قانع کنم که بر اساس برخی اظهارات همکارانم که از آن عبور کنیم به حجت نرسیدم لذا می‌توانیم به این برادر خود اعتماد کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش فضای مجازی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۷۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش نیاز به بازاندیشی دوباره دارد

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سعی داریم کاستی‌های آموزشی و پژوهشی با تکیه بر نیروهای داخلی برطرف شود، گفت: آموزش و پرورش نیاز به بازاندیشی دوباره دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، رضا مراد صحرایی، در آئین تجلیل از پیشکسوتان آموزش و پرورش سراسر کشور با بیان اینکه مهاجرت معکوس با هدف حمایت از قشر فرهنگی و شناسایی فرهنگیان نخبه در دستورکار قرار دارد، اظهار کرد: تکریم معلم و قدردانی از رسالت خطیر این قشر ضروری است.

وی با بیان اینکه حدود ۹۰۰ هزار معلم در تلاش هستند تا با سرپنجه خود آینده فرهنگی کشور را بسازند، ادامه داد: به همین علت، گفته می‌شود معلم معمار فرهنگی کشور است. کشوری که امروز در دست ما است و اقتداری که به دست آورده‌ایم دارای جایگاه رفیعی است.

صحرایی با بیان اینکه اقتدار و نام‌آوری ایران در جهان در واقع نتیجه تربیت معلم‌های مختلف در ادوار مختلف تاریخی است، اضافه کرد: جایگاه معلم رفیع است و یکایک آحاد جامعه او را تکریم می‌کنند.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش نیاز به بازاندیشی دوباره دارد که با حمایت، همدلی، هم‌فکری، پژوهش و… ممکن خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش بیش از ۴۴ درصد دولت است، صریح کرد: جامعه بدون آموزش و پرورش موفق نیست، مدرسه آنجایی است که اگر شکوفا شود آینده را تقویت می‌کند.

صحرایی تصریح کرد: آموزش و پرورش می‌تواند با تمام ظرفیت برای جبران کاستی‌ها اقدام کند و در این راستا تصمیم دارد از درون مجموعه به رفع چالش‌ها بپردازد.

کد خبر 751870

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش نیاز به بازاندیشی دوباره دارد
  • ورود سازمان بازرسی به صندوق ذخیره بعد از ۲۷ سال!
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد
  • مراسم تجلیل از معلمان برگزیده اهر باحضور معاون وزیر آموزش و پرورش
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • پیام توییتری وزیر سابق آموزش و پرورش به وزیر فعلی آموزش و پرورش : این صندلی ارزشش را ندارد...