Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوال مسعود پزشکیان نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو و تعدادی از نمایندگان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار مجلس قرار گرفت.

خبرگزاری میزان - سوال مسعود پزشکیان نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو و تعدادی از نمایندگان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دستور کار مجلس قرار گرفت.

در متن این سوال آمده است؛

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قبل از رأی اعتماد در کمیسیون تخصصی و صحن علنی تعهد کلامی دادند که در دانشگاه‌ها و مدیریت‌های آن بر مبنای قانون برنامه عمل خواهند کرد، اما برخی از موضوعات قابل قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهرام عین‌اللهی در پاسخ به این سوال در صحن علنی مجلس گفت: به برنامه‌ای که به نمایندگان در رابطه با فعالیت وزارت بهداشت دادیم پایندیم.

وزیر بهداشت و درمان تاکید کرد: برنامه ارائه شده اینجانب در کتابی که اخیراً در مجلس منتشر شده آمده و در اختیار نمایندگان مجلس قرار گرفته و سرفصل‌ها و برنامه‌هایی که در آنجا اعلام کردم در آن وجود دارد و تمامی آن‌ها در دست پیگیری است و طبیعی است بخشی از آن‌ها باید در قالب اصلاح مصوبات یا اصلاح قوانین یا پیش بینی در قانون بودجه سنواتی محقق شوند، به همین دلیل بخشی از مواردی که قابلیت در سال ۱۴۰۱ دارد، در لایحه بودجه پیش بینی شده است. اگر اجابت درخواستی به دلیل محدودیت‌های موجود امکانپذیر نشد، آیا دلالت بر عدم پایبندی به تعهد است یا نه.

وی تصریح کرد: درخصوص انتصابات در برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای انتخاب افراد با محدودیت‌هایی مواجهیم و امکان اجرای قانون به دلیل عدم پیش بینی بار مالی فراهم نیست، از سوی دیگر نمی‌توانیم امور دانشگاه‌های تاثیرگذار را به افرادی واگذار کنیم که توانایی، تخصص و تجربه کافی و همراهی با برنامه‌های دولت سیزدهم برای اداره چنین موسساتی نداشته باشند، لذا آنچه در اداره این دانشگاه‌ها اهمیت دارد رجحان و غلبه منافع دولت بر منافع خصوصی است که در این انتصابات بر آن تاکید کردیم و با همه مدیران منصوب شده میثاقی در زمان انتصاب منعقد شده است.

وی تاکید کرد: اطمینان داریم این برنامه‌ها توسط نمایندگان رصد خواهد شد.   همواره خودم را مقید به اجرای برنامه‌های اعلامی می‌دانم. به صورت مداوم و مستمر عملکرد مدیران دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد رصد است.   مسعود پزشکیان در صحن علنی مجلس گفت: کسانی که در کار خصوصی هستند نمی‌توانند سکاندار خدمت به مردم در بخش بهداشت و درمان شوند.    وی تاکید کرد: سوال من این است کسی که صدمیلیارد کلینیک دارد و خارج از تعرفه‌ها کار می‌کرده، اگر سیستم را دست این آدم دهیم و بگویم دانشگاه علوم پزشکی را اداره کند، می تواند این مهم را عملیاتی کند؟ به اعتقاد بنده کسی که جلودار مردم می‌شود، اول باید خودش را اصلاح کند.   این نماینده مجلس بیان داشت: قصد حاکمیت ارائه خدمات به مظلومین است. برخی افراد نمی‌توانند گره گشای مردم در این بخش باشند.   عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مشکل کار این است وقتی منافع ما در خطر است افرادی را سر کار می‌آوریم که منافع ما را به خظر نیاندازند. فردی که کلینیک چند میلیاردی دارد و تعرفه خارج از عرف می‌گیرد آیا این فرد در سیستم دولتی تلاش می‌کند تا کسانی که در این سیستم هستند، درست کار کنند؟   در ادامه این جلسه نماینده سوال‌کننده از پاسخ‌های وزیر به صورت مشروط قانع شد.

ادامه دارد ... برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم وزیر بهداشت دانشگاه ها مجلس قرار برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۷۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیأت‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ آقای محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقاء و آقای سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

کد خبر 6097998

دیگر خبرها

  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند